top of page
Zen Stones
Intake

Gratis

Balancing Stones
Sessies

1 uur:    € 80,-*

1,5 uur: € 100,-*

Stenen muur
Trainingen

Op aanvraag

Tarieven lichaamsgerichte coaching

 

Intake

Graag start ik met een intakegesprek. Dit gesprek is voor ons beiden om nader kennis te maken, om jou een duidelijk beeld te geven van wat ik doe en om je vraag duidelijk te krijgen. Een intakegesprek is bij mij gratis, omdat ik het belangrijk vind dat je op een laagdrempelige manier kennis mag maken met mij en mijn manier van werken.

 

 

Vervolg

Na de intake is er geen vast verloop qua te volgen sessies. Je ontwikkelt je in je eigen tempo, dus is het vooral belangrijk om te gaan ervaren hoeveel sessies voor jou helpend zijn. Dit gaat altijd in overleg.

Betaling

Aan het eind van de sessie wordt via een betaalverzoek het bedrag voldaan, waarna de factuur via de mail wordt toegestuurd.

Verhindering

Indien bij verhindering de afspraak tenminste 30 uur vooraf wordt afgezegd, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Bij afzegging binnen 30 uur, wordt de gereserveerde tijd gefactureerd. Tijdig verzetten van de afspraak is altijd mogelijk, dit kan per email of telefonisch.

Vergoeding kosten lichaamsgerichte coaching

De kosten voor lichaamsgerichte coaching worden niet vergoed door zorgverzekeraars. In sommige gevallen kun je vergoeding of reductie op de kosten krijgen via je werkgever, bijvoorbeeld vanuit een vitaliteitsbudget of als begeleiding bij herstel van een burn-out. Voor freelancers en ZZP’ers zijn kosten voor coachingsessies bij de belasting aftrekbaar.

 

Praktijkadres

Ik maak gebruik van de coachhuis locatie op de Kerkweg 7, 3832 RH, Leusden (Amersfoort) en van de locatie op de P.J. Oudweg, 1314CH, Almere.

Op verzoek en in overleg is het mogelijk om op een andere locatie af te spreken. Wil je buiten Amersfoort of Almere afspreken? Dan zal ik daarvoor reiskosten in rekening brengen.

* In uitzonderlijke gevallen (bijv. minimum loon) is er reductie mogelijk. Neem contact op voor overleg.

bottom of page