top of page
Water Ripple

Hi! 

Ik ben Jolyn

 - Reflectief - Humoristisch - Creatief - Empathisch -

Een paar jaar geleden kwam ik in aanraking met lichaamswerk; lichaamsgericht coachen is daar een onderdeel van. Ik werd gegrepen door de eenvoud en de enorme effecten ervan. Ik ben altijd actief geweest op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, maar niets had zo veel effect als lichaamsgericht werken. Dat komt, denk ik, doordat het teruggaat naar de basis. Wij denken dat ons brein 'in charge' is, maar het lichaam herinnert zich veel meer dan het hoofd. Vandaar dat lichaamswerk zo krachtig is.

 

Lichaamsgerichte coaching brengt mij bij mezelf; door het werken met mijn lijf ben ik in contact met wie ik werkelijk ben, welke verlangens en ambities ik heb en voel ik me levendig, zelfverzekerd en energiek.

2021-02 Jolyn - Warana-005.jpg
2021-02 Jolyn - Warana-015 - kopie.jpg

Het mooiste aan lichaamsgericht coach zijn vind ik dat ieders pad anders is. Ieder mens heeft een eigen, unieke achtergrond. Komt met andere vragen of wensen. Dat vraagt bij iedereen om een persoonlijke benadering om individuele doelen te realiseren. Het letterlijk ‘zien gebeuren’ voor mijn ogen van transformaties, doorbraken, inzichten of hernieuwd contact met het lichaam motiveert me elke keer weer om op deze manier te werken.

Als coach zal ik je uitdagen, veiligheid bieden en meebewegen in jouw tempo vanuit gelijkwaardigheid en respect voor diversiteit. Ik vind het belangrijk dat je het gevoel krijgt dat jij ok bent in wie jij bent. Niets is raar en alles mag er zijn.

Water Ripple

~Luister naar het fluisteren van je lichaam, zodat het niet hoeft te schreeuwen ~

Katrien Laane

Water Ripple

      Over Warana      
  Lichaamsgerichte coaching in Amersfoort & Almere  

De Warana is een waterschildpad.


Waarom kies ik juist de schildpad als symbool voor mijn lichaamsgerichte coachingspraktijk?

 

Een schildpad heeft een beschermend omhulsel. Wij mensen kunnen ons ook terugtrekken, omdat het, om wat voor reden dan ook, nodig was onszelf te beschermen. Ondertussen is die terugtrek-reactie een patroon geworden. Je houdt dat wat je ooit moest beschermen (onbewust) vast in een pantsering. 

Daarnaast is ons Westerse leven vaak gehaast en gevuld met agenda’s, rennen en vliegen. Een schildpad staat symbool voor traagheid. In de vertraging van het lichaam ontstaat contact. Er bestaat niet voor niets het gezegde:

2021-02 Jolyn - Warana-098 - kopie.jpg

“De schildpad ziet meer van de weg dan de haas”

En het gaat bij lichaamsgerichte coaching om de weg.

Over Warana
bottom of page